ACASA » CONCERTE » Concert şi lansare album. THE MONO JACKS, la club Doors

Concert şi lansare album. THE MONO JACKS, la club Doors

CONCERTE CONSTANTA. După o vară petrecută preponderent în sala de repetiții și în studio, trupa The Mono Jacks a lansat la începutul lunii noiembrie cel de-al doilea album de studio. Discul „Ușor distorsionat” va fi lansat și la Constanța printr-un concert la Doors Club!

Pizza Evo

„Ușor distorsionat” este cel de-al doilea disc full-length The Mono Jacks și primul integral în limba română. Piesele de pe album vorbesc despre o realitate, a noastră, a tuturor, pe care de cele mai multe ori însă o privim ușor distorsionat prin lentilele proprii.

The Mono Jacks sunt o colecție de gânduri și emoții puse pe note. Vei simți asta cu ușurință dacă ajungi la un concert de-al lor și probabil că vei remarca și că în spatele unei melancolii aproape permanente e o energie care te frământă invariabil.

afis-The-Mono-JacksTrupa fondată de Doru Trăscău în 2008 a lansat până acum un album și două EP-uri, primite cu entuziasm de public, și a adunat o bogată experiență de live atât în cluburi cât și la mari festivaluri: Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania, Electric Castle.

Te așteptăm, așadar, pe 9 decembrie la Doors Club la concertul de lansare a noului album The Mono Jacks!

Începere: ORA 20:00

Pret: 30lei

Biletele se cumpara in avans de la sediul clubului.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?