ACASA » CONCERTE » Concert si lansare album ROBIN AND THE BACKSTABBERS, in Club Doors!

Concert si lansare album ROBIN AND THE BACKSTABBERS, in Club Doors!

CONCERTE IN CONSTANTA. In acest sfarsit de saptamana esti invitat la un super-concert! Robin and the Backstabbers lanseaza in Doors Club volumului 2 al albumului Bacovia Overdrive, intitulat Arhanghel`sk. Robin and the Backstabbers este o formatie romaneasca de rock, formata in 2010 la initiativa lui Andrei Robin Proca.

Pizza Evo

Cu un sound trepidant, cu versuri mai lejere si mai racoroase decat primele brize ale primaverii, citand influente de poveste precum statiunea Borsec, Henri Coanda si taxidermia, Robin and the Backstabbers isi autodescriu stilul ca „pop melodramatic”.

Dupa 8 single-uri no.1 la Radio Guerrilla si un prim album de succes, trupa lanseaza al doilea disc de studio, a doua parte a viitoarei trilogii intitulate Bacovia Overdrive, Arhanghel’sk. Robin si-a dorit inițial sa formeze o trupa care sa cante coveruri dupa albumul Graceland al lui Paul Simon si ajuns sa creeze ceva original care s-a bucurat instantaeu de un succes ce continua sa creasca si acum.

doors-club robin and the backstabbersVINERI 24 APRILIE, in Doors Club. Accesul pentru concert se va face incepand cu ora 21:00.

Biletele pentru concert pot fi gasite la sediul clubului, la pretul unic de 25 de lei (biletele nu includ loc la masa).

Rezervarea locurilor la masa se poate face la numarul de telefon 0763 66 16 22.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?