ACASA » CALENDAR » Concert ROA, live in pub BIBLIOTEK

Pentru ca “ne place!”, cei de la ROA vin la Constanta in Live Music Pub BIBLIOTEK pentru petrecerea Sex Tower Underground Party. Se anunta un show incendiar, mai ales ca la platane vor mai mixa nume precum DJ Dan Rotaru, NotSoCommon DJ, Visual, AFEN sau SonicVibe. Warm up-ul va fi asigurat de E-map.

Pizza Evo

Asadar, vino vineri, 25 noiembrie, incepand cu ora 20.00 pentru a asculta live piese de pe albumul ROA, Rise Of The Artificial. Pretul unui bilet este 15 lei in avans si 20 la intrare. Pentru rezervari si mai multe informatii puteti suna la 0720 167 029.

Rise Of Artificial, pe scurt ROA, au aparut in toamna lui 2010. Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag (UNU’) si Cezar Stanciulescu (Junkyard). Premiera lor in FM a reprezentat-o lansarea primului single intitulat “Ne Place”. In 2 saptamani, piesa a atins maximul de difuzari in airplay-ul romanesc si s-a clasat pe LOCUL I in fruntea celor mai difuzate cantece la radio. In aceeasi discografie intra si piese anterioare semnate Junkyard, piese extrase de pe albumul “Arpegaut” (Discobar, Police Line etc.), toate acestea fiind reinterpretate in maniera ROA.

Eveniment sustinut de evenimente-constanta.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?