ACASA » CALENDAR » Concert PAVEL STRATAN in Phoenix

Pavel Stratan, artistul basarabean devenit celebru dupa ce si-a pus pe note amintirile copilariei, vine la Constanta pentru un concert de exceptie in care va lansa si cel mai nou album al sau.

“Amintiri din Copilarie Vol. 4” este numele noului material discografic semnat Pavel Stratan. Albumul Contine 12 piese, dintre care cinci sunt cantate alaturi de fiica sa, Cleopatra.

Daca vrei sa il vezi live pe Stratan, atunci nu rata evenimentul de joi, 24 noiembrie, ora 20.30, din club Phoenix. Din concert nu vor lipsi piese celebre din repertoriul artistului, cum ar fi: “Eu beu”, “M-am nascut de ziua mea”, “Du-du”, “Luluta”, dar si cantece noi, incluse pe noul album.

Rezervarile se pot face la numarul 0766 400 181. Eveniment organizat si sustinut de evenimente-constanta.ro

Pavel Stratan s-a nascut la data de 11 noiembrie 1970 in localitatea Niscai, Raionul Calarasi din Republica Moldova. Este un renumit cantaret in Romania. A absolvit Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice din Chisinau. Fiind foarte pasionat de muzica, in 1977 canta pentru prima oara in public, pe scena scolii, iar in 1983 isi compune primele versuri. Pasiunea sa nu s-a limitat numai la muzica, ci si la iluzionism, prezentand in public pentru prima oara in 1996 numere de iluzionism.

Lanseaza in 2002 primul sau album “Amintiri din copilarie” in Chisinau, avand un succes imens. Acest succes s-a datorat in special stilului sau unic, fara a mai fi nevoie de o costisitoare campanie de promovare. In 2004 urmeaza lansarea si pe piata din Romania a primului sau album. Materialul are un succes imens la public si stabileste recorduri de vanzari greu de egalat: 7.000 de unitati in prima zi si 50.000 in primele doua luni.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?