ACASA » CALENDAR » Concert PAULA SELING & Band la Harlequin Mamaia

Afis-Paula-Seling-WEBA castigat Cerbul de Aur in 2002 si ne-a reprezentat cu mandrie la Eurovision alaturi de Ovi in 2010 cu piesa “Playing with fire”. Are o voce minunata si a colaborat cu Nicu Alifantis care i-a compus 10 piese din albumul “De dragoste”, Directia 5, Razvan Fodor, Al Bano si alti artisti consacrati.

Paula Seling este un artist complet cu o cariera de succes de-a lungul anilor. Paula Seling va sustine un concert exceptional in aceasta vara la Harlequin Mamaia, alaturi de trupa ei. Evenimentul va avea loc miercuri, 21 august, ora 21.00.

Pretului unui bilet este 55 lei si puteti face rezervari la 0766400181.

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 23.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Expertissa Constanta, Zile si Nopti, Libraria Carturesti Constanta, Pure Fitness, Maritimo si Magic FM.

Organizat de www.evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?