ACASA » CONCERTE » Concert Pact by Leo Iorga & Adrian Ordean, Trupa Coco, Gașca de Acasă

Concert Pact by Leo Iorga & Adrian Ordean, Trupa Coco, Gașca de Acasă

CONCERTE LITORAL. Finalul de sezon se anunță plin de surprize la Teatrul de Vară Jupiter. Un concert de zile mari reunește trei trupe de senzaţie: Gașca de Acasă, Pact by Leo Iorga & Adrian Ordean și Trupa Coco.

Gaşca de Acasă, o formaţie cu istorie şi tradiţie pe scenele băimărene. Îi cunoaştem şi îi iubim sub formele pe care le-au avut pe parcursul anilor. Gaşca de Acasă este o trupa reînfiinţată cu activitate constantă din 2011, în Baia Mare. După colaborări avute în anii 2000 – 2010 cu Paula Seling, Narcisa Suciu, Mircea Rusu, AMI, au hotărât că a venit momentul să se facă remarcaţi prin stilul şi energia pozitivă pe care o emană. În acest moment formaţia are şase membri: Andreea Carmen Podina – voce, Patriciu Pop – voce, clape, Voicu Stoian – chitară, backing vocals, Pefi Pop – tobe si Puiu Solobot – chitară bas.

Dupa 18 ani de la plecarea din Trupa Compact, doua legende ale muzicii rock, Leo Iorga, solist vocal si Adrian Ordean, compozitorul hiturilor cunoscute si indragite de voi: ”Trenul pierdut,” Sa te gandesti la mine”, “Dupa ani si ani”, “Cine esti tu oare”, alaturi de Lake,  Alex, Razvan si Codrut formeaza trupa Pact! Desi de afla in perioada de recuperare,dupa mai multe operatii complexe, Leo Iorga se afla alaturi de colegii lui.

Dupa o perioada de 10 ani petrecuti la Formatia Compact, unde a avut un rol  important la renasterea formatiei, s-a hotarat sa paraseasca formatia din motive personale. Adrian Coco Tinca s-a decis sa-si infiinteze la Brasov formatia de muzica rock “Trupa Coco” alaturi de Robert Risteiu-tobe, Gabriel Voicu- chitara solo si Monel Puia – keybord.

Preţul unui bilet este 30 de lei.

Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete a teatrului sau online de AICI

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?