ACASA » CONCERTE » Concert OVIDIU LIPAN ŢĂNDĂRICĂ, STELU ENACHE şi RONA HARTNER

Concert OVIDIU LIPAN ŢĂNDĂRICĂ, STELU ENACHE şi RONA HARTNER

CONCERTE CONSTANTA. Restaurant Harlequin Mamaia aduce in fata publiculului din Constanta un super-concert cu inegalabilul Ovidiu Lipan Tandarica!

Intr-o manifestare muzicala balcanica, artistul va fi insotit pe scena de vocea Ronei Hartner si cea a lui Stelu Enache. De asemenea, printre instrumentisti se vor afla pe scena Adrian Stavian, Stefan Craciun, Pantiru Brass si Narcis Chiamil.

Pentru Ovidiu Lipan Tandarica “colaborare” este sinonim cu prietenie. O asemenea prietenie puternica debuteaza in anul 1999 alaturi de Fanfara 10 Prajini, condusa exceptional de talentatul muzician Costica Pantiru. Impreuna au exploatat, in compozitii proprii si originale, melodii traditionale romanesti din toate zonele tarii si din estul Europei.

Anul 2004 a insemnat pentru Stelu Enache debutul pe marile scene, debut ce a avut loc intr-un concert aniversar Ovidiu Lipan Tandarica. Cinci ani mai tarziu, Ovidiu Lipan Tandarica o intalneste pe actrita si cantareata Rona Hartner, cei doi cantand pentru prima data la Paris Jazz Festival.

Afis-Tandarica-Stelu-RonaVINERI, 12 AUGUST, de la ORA 22.30, vino la Harlequin Mamaia pentru o seara de muzica si spectacol marca Ovidiu Lipan Tandarica!

Rezervări la 0766 400 181

Prețul unui bilet este 65 lei

Rezervarea telefonică este valabilă maximum 24 de ore, timp în care biletele se achizitionează de la restaurant Harlequin între orele 11.00 – 22.00. Participanții la eveniment sunt rugați să sosească la restaurant la ora 21.30, pentru ca evenimentul să se desfașoare în condiții optime. După ora 21.30 rezervarea expiră.

Eveniment susținut de: Magic FM, Maritimo, X-printing, Cuget Liber, Telegraf, Constanta News

Organizat de evenimente-constanta.ro

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?