ACASA » CONCERTE » Concert MIRCEA VINTILĂ şi degustare de vinuri, la Halrequin

Concert MIRCEA VINTILĂ şi degustare de vinuri, la Halrequin

CONCERTE CONSTANTA. Unul dintre cei mai apreciati interpreti de muzica folk din Romania, Mircea Vintila revine la Constanta pentru un concert de exceptie la Harlequin Mamaia.

Cantecele lui Mircea Vintila debordeaza de melodicitate si o atentie deosebita acordata “vorbelor”. De la “Lordul John” la “Drama de cartier”, fanii muzicii folk vor savura o lista intreaga de adevarate hituri realizate pe parcursul carierei artistului.

Cele mai cunoscute piese, dar si cele mai noi compozitii marca Mircea Vintila pot fi ascultate live, JOI, 16 FEBRUARIE, de la ora 21.00, la Harlequin.

De la ora 20.30, Ionut Facalet, Head Sommelier Jidvei si certificat international de catre Court of Master Sommeliers, va va prezenta doua vinuri de exceptie din colectia Jidvei urmate de o degustare.

Rezervari la 0766 400 181, in intervalul orar 11.00 – 21.00

Afis-Mircea-Vintila-feb2017Pret bilet 30 de lei.

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 21.00.

Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.30, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 21.30 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: X-Printing, Magic FM, Libraria Carturesti, Telegraf, Cuget Liber si Vivo! Constanta

Organizat de evenimente-constanta.ro

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?