ACASA » CONCERTE » Concert, Louis King – “The King of the Rockin’ Blues” din Australia

Concert, Louis King – “The King of the Rockin’ Blues” din Australia

CONCERTE CONSTANTA. Pentru a doua oară în România, “regele bluesului australian”, Louis King ajunge la Doors Club, în Constanța. Concertul este prilejuit de lansarea albumului “The Royal Blue Trio“.

Louis King – “The King of the Rockin’ Blues” – Louis a reușit să intre în topurile australiene încă de la lansarea primului său album în 1996, câștigând tot în același an, premiul pentru cel mai bun artist în cadrul festivalului Australian Blues Music Awards.

Artistul a avut onoarea să cânte de-a lungul carierei sale cu artiști desăvârșiți precum BB King, Buddy Guy, @Jimmy Vaughan (fratele chitaristului Stevie Ray Vaughan) sau Screaming J. Hawkings.

Stilul său original de a compune piese ce combină Rockabilly, Rock’n’Roll și Blues, a fost remarcat de publicații precum “Rolling Stone Magazine” sau “biblia” Blues-ului American, “Blues Review”.

De-a lungul anilor, artistul a concertat atât în Australia, cât și în Europa, în cadrul unor festivaluri de Blues și Rockabilly renumite ca: “Great British Blues Festival”- UK, “Kwadedame Blues Festival” – Olanda sau “Screaming Festiva”l – Spania.

Începutul anului 2017 îl surprinde interpretând muzica sa inconfundabilă în SUA, la renumitul festival “Viva Las Vegas”, urmat de un turneu internațional care a celebrat 20 de ani de carieră. Cu prilejul acelui turneu, Louis King a concertat și la noi în țară în localități precum București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova sau Brașov .

afis Louis KingLouis King va fi acompaniat de doi artiști ai trupei Nightlosers, bine cunoscută pentru stilul Etno Romanian Blues: Claudiu „Nasu” Purcărin la tobe și Hanno Hoefer la chitară bass.

DUMINICĂ, 6 mai, de la ORA 19.30

Biletele s-au pus în vânzare la sediul clubului.

Prețul unui bilet este 30 de lei.

Info și rezervări la tel.: 0763 661 622

Biletele se cumpara in avans de la sediul clubului.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?