ACASA » CALENDAR » Concert live tribut AC/DC cu trupa The Rock, în Club Doors!

AcDc Club Doors The RockSfarsitul acestei saptamani vine cu o surpriza pentru fanii legendarei trupe AC/DC. “You shook me all night long”, “Thunderstruck” si “Hell Bells” sunt doar cateva dintre piesele ce vor rasuna weekendul acesta in Clubul Doors. Spectacolul trupei australiene va fi reprodus de trupa THE ROCK, vineri 13 decembrie, incepand cu ora 22:00.

Pizza Evo

Infiintat in septembrie 2011, proiectul “The ROCK” tribut AC/DC reuseste sa aduca in atentia publicului spectacolul incendiar al celebrei trupe rock’n roll australiene. Maniera foarte apropiata de original in care sunt interpretate piesele, face ca de fiecare data show-ul sa fie complet si plin de energie.

“The ROCK” a reusit sa se remarce la festivaluri ca Best Fest, Padina Fest, Poiana Urbana, Out of Doors Fest si multe altele, dar si cu ocazia sustinerii mai multor concerte in cluburi si evenimente private din orase ca Arad, Timisoara, Cluj, Alba Iulia, Bistrita, Baia Mare, Fagaras, Brasov, Craiova, Pitesti, Targoviste, Constanta sau Bucuresti. Cu un solist vocal de exceptie care se apropie foarte mult de Brian Johnson, un chitarist solo din Moscova(la fel de “nebun” si energic ca Angus Young) si instrumentisti cu experienta la bass, chitara ritmica si tobe, trupa THE ROCK reuseste de fiecare data sa surprinda publicul si sa ii transmita starea specifica unui concert AC/DC.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?