ACASA » CONCERTE » Concert LIVE cu GHEORGHE ZAMFIR si orchestra MAGICA la Harlequin

Afis-Gheorghe-Zamfir2-WEBLa cererea publicului restaurant Harlequin Mamaia și Evenimente Constanta a făcut posibilă organizarea unui nou concert cu maestrul naiului GHEORGHE ZAMFIR și orchestra MAGICA condusă de Marin Alexandru, dirijor al ansamblului Ciocârlia vineri, 30 august, începand cu ora 21.30. Un recital extraordinar în doua reprize în care maestrul naiului Gheorghe Zamfir va interpreta cele mai cunoscute piese din repertoriul național și internațional: “Lonely Shepherd”, “Ciocârlia”, “Călușarii”, “My heart will go on”, “Mai ții minte măi dragă Mărie”.

Exprimându-se artistic printr-un instrument aproape uitat (naiul, numit și fluierul lui Pan), reușește să cucerească aplauzele întregii planete. Modifică forma, construcția și tehnica naiului, lărgindu-i considerabil paleta de interpretare. Introduce naiul în toate stilurile și genurile muzicale, revoluționând sunetul la scară universală și aducând naiul în atenția publicului modern.

Pe lângă prestigioasa carieră de muzician, se manifestă ca artist și în domeniul literar și al artelor plastice, publicând versuri, eseuri și o carte autobiografică și expunând picturi proprii în țară și în străinătate.

Gheorghe Zamfir a compus peste 300 de lucrări în stil folcloric, cameral, coral, vocal, instrumental și simfonic.

Evenimentul este programat vineri, 30 august, începând cu ora 21.30 pe terasa restaurantului Harlequin din Mamaia.

Rezervări la 0766400181. Prețul unui bilet este 55 lei.

Rezervarea telefonică este valabilă maximum 48 de ore, timp în care biletele se achizitionează de la restaurant Harlequin între orele 11.00 – 23.00. Participanții la eveniment sunt rugați să sosească la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul să se desfașoare în condiții optime. După ora 20.00 rezervarea expiră.

Eveniment susținut de: Expertissa Constanța, Zile si Nopți, Pure Fitness, Maritimo, Libraria Cărturești Constanța și Magic FM.

Organizat de www.evenimente-constanta.ro și restaurant Harlequin Mamaia.

ANUNT IMPORTANT: din motive independente de organizatori maestrul Gheorghe Zamfir si orchestra Magica nu mai pot sustine concert pe data de 30 august la Harlequin. Va multumim pentru intelegere!

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?