ACASA » CONCERTE » Concert LA LA BAND la Constanta

Trupa LA LA BAND continua seria de evenimente, de data asta intr-un turneu national! Orasul care deschide turneul este chiar Constanta! Primul mare concert va avea loc sambata, 11 august, pe stadionul Farul Constanta. Aici sunt asteptati mii se fani, atat ai trupei cat si ai serialului – fenomen “Pariu cu Viata” difuzat pe Pro tv.

Pizza Evo

Cateva impresii ale membrilor trupei LA LA BAND:

“Ma gandesc cu mult entuziasm la concertele care vor urma, la atmosfera si la toata nebunia care se va crea.” ne-a spus Alina.

“Ma bucur ca putem ajunge si la fanii nostri din celelalte orase, mai ales la cei care nu au putut ajunge in iunie in Bucuresti. Cred ca atmosfera va fi cel putin incendiara!” a adaugat Dorian.

“Emotile noaste cred ca vor fi la fel de mari ca si la concertele din Bucuresti, atunci cand ne vom reintalni cu publiul nostru. Cred ca e bine sa ai mereu emotii pentru asta te face autentic si asa poti transmite starea ta de bine oamenilor din fata ta.” a declarat Criss.

“Se pare ca “LaLa Nation” devine realitate pentru ca vom ajunge la fanii nostri din toata tara, pentru a imparti si cu ei energia si entuziasmul nostru! La Constanta pun pariu ca va fi fabulos, de abia astept!” a spus Vlad.

“Ma incanta ca evoluam de la concert la concert iar dupa trei sali pline in Bucuresti, sper ca in Constanta sa vad un stadion plin, cu mainile in aer!” a adaugat Sore.

Toti fanii LaLa Band din Constanta si nu numai, sunt invitati sambata, 11 august, pe stadionul Farul Constanta pentru a trai cea mai frumoasa experienta muzicala alaturi de idolii lor. Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro!

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?