ACASA » CALENDAR » Concert la Cityplex Constanța! ANDRE RIEU într-un eveniment transmis LIVE prin satelit!


concert Andre Rieu ConstantaIn premiera și exclusiv la Cinema Cityplex Constanta, concertul Andre Rieu Maastricht 2014 va putea fi vizionat de publicul din constantean sambata 25 octombrie si in reluare vineri 31 octombrie 2014, in sala 3 a cinematografului Cityplex Tomis Mall, in conditii tehnice deosebite .

Evenimentul este transmis prin satelit in cinematografele din intreaga lume si marcheaza aniversarea a 10 ani de concerte traditionale Andre Rieu chiar in orasul sau natal Maastricht .

Pizza Evo

Andre Rieu a devenit faimos pe plan international, avand peste 2,5 milioane de CD-uri si DVD-uri vandute in tara sa natala (Olanda) si peste 20 milioane in intreaga lume. Un artist complet, Andre Rieu si-a dorit si a incercat mereu sa aduca o nota personala in interpretarea muzicii clasice, astfel incat sa devina cat mai accesibila pentru publicul larg. 

Ca intotdeauna, ”Regele Valsului” va concerta alaturi de orchestra sa, formata din 60 de muzicieni, care va prezenta un program pentru toate varstele: cunoscute arii de opera, teme clasice interpretate in maniera proprie cu har si umor, cantece minunate din toata lumea interpretate de prestigiosi invitati, spectacol de lumini, dansuri, artificii si multe surprize.

Primul sau album “Strauss&Co” a fost un succes in tara sa natala si nu numai, iubitorii de muzica clasica apreciind maniera proprie de interpretare. Piesa “The Second Waltz” ( Waltz No. 2 from Jazz Suite No. 2 by Dmitry Shostakovich) a urcat repede pe primul loc in topul 100 al hiturilor si a stationat un an intreg in primele 10 locuri. Au urmat multe alte piese care au intrat in top, iar Andre Rieu sustine anual concerte cu adevarat incitante, pe toate continentele. In timp, Andre Rieu a devenit o adevarata legenda si aceste concerte care au loc in serile de vara, in fata a mii de fani, se considera a fi cele mai prestigioase evenimente culturale de gen. Anul acesta se implinesc 10 ani de concerte la Maastricht!

LIVE – sambata 25 octombrie 2014 ora 19:00 
RELUARE – vineri 31 octombrie 2014 ora 19:00

Durata: 2h 40 min (include pauza 15 min)
Biletele se pot achizitiona in avans de la caseria cinematografului , Tarif : 15 ron

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?