ACASA » CONCERTE » Concert IRIS. “Din nou impreuna” la Constanta!

Concert IRIS. “Din nou impreuna” la Constanta!

CONCERT IRIS CONSTANTA. Cristi Minculescu si Iris sunt “Din nou impreuna” la Constanta. Nationala de rock a Romaniei revine pe scena in formula ce le-a adus dragostea a sute de mii de oameni, facand astfel ca legenda Iris sa fie spusa mai departe.

Pizza Evo

Abia astept sa va salut pe fiecare in parte in turneul national pe care cei de la Sublime ni l-au propus si sper ca ideea lor vine in intampinarea dorintei voastre. Voi ati dorit asta si ne puteti vedea si asculta Din Nou Impreuna! E foarte reconfortant pentru mine sa cant din nou alaturi de o echipa de profesionisti desavarsiti cum sunt Nelu Dumitrescu, Valter Popa, Boro si Relu Marin, sa ducem impreuna mai departe numele de IRIS, ca pe o flacara intretinuta numai de voi!

Cu totii intelegem acest turneu ca pe un nou inceput si va asiguram ca va vom darui tot ce avem mai bun… cantece mai vechi si mai noi… si recunostinta noastra, pentru ca fara voi nu am putea exista! Va multumim ca veti veni la concertul nostru!“, a declarat Cristi Minculescu.

Afis Turneu IrisSigur ai amintiri pe muzica lor, asa ca esti asteptam sa simti iarasi emotie atunci cand celebrul “Buna seara, prieteni!” se va reauzi in Constanta.

Luni, 12 OCTOMBRIE, Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta
Ora de incepere: 19.00

Pret bilet: 60, 79, 99, 109 si 130 lei.
Biletele se pot cumpara de la casa de bilete a institutiei.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?