ACASA » CALENDAR » Concert HOLOGRAF pe plajă în Mamaia
Holo1Holograf_intr-o_tara_fara_industrie_muzicalaTrupa Holograf face o surpriza de zile mari fanilor cu primul concert la mare vara aceasta pe o plaja privata din Mamaia Nord.
Sâmbătă, 29 iunie, începând cu ora 22.00, are loc deschiderea oficială “Porto Kalla Beach Club”, cea mai nouă locație de pe plajă, pe care o aduc pe litoral “La Muse” (București), “Club Studio 1” și “Café d’Art” (Constanța).
În centrul evenimentului se află concertul special Holograf, prin care Dan Bittman şi colegii săi de trupă vor da startul la distracție cu cele mai îndrăgite melodii ale lor, printre care “Cât de departe”, dar şi cel mai recent single, “Dacă noi ne iubim”.
În deschidere, publicul se va putea bucura de un spectacol live al trupei Marfar, una dintre cele mai apreciate formații de cover-uri din România.
Evenimentul va cuprinde spectacole live surprinzătoare, cu interpretări originale și pline de energie, printre invitații speciali ai serii fiind DJ Monsano și MC Excite, care vor face un show de zile mari la petrecerea care va dura până în zori.
Managerul “Porto Kalla Beach Club” anunță că acest eveniment reprezintă numai începutul unui lung șir de petreceri care vor avea loc pe plajă, unde toți cei aflați în căutarea distracțiilor estivale sunt așteptați, atât ziua, cât și noaptea, la evenimente speciale.  
INTRAREA LIBERĂ
Adresa: “Porto Kalla Beach Club” – Mamaia Nord – Năvodari, Strada D14, acces din DC 86, după Kazeboo
Detalii suplimentare la tel: 0723.187.608
Evenimente Constanta

Login

Lost your password?