ACASA » CONCERTE » Summerkiss Live în Piaţa Ovidiu! Concerte GRATUITE cu SMILEY, FELI, ALEX VELEA şi MIHAIL

Summerkiss Live în Piaţa Ovidiu! Concerte GRATUITE cu SMILEY, FELI, ALEX VELEA şi MIHAIL

CONCERTE CONSTANTA. Patru weekend-uri consecutive de concerte live în Piaţa Ovidiu la Summerkiss Live Concerts. Cei mai cunoscuti si indragiti artisti ai momentului din Romania vor concerta la Constanţa în patru concerte organizate de Kiss FM şi Asociatia Descopera Constanţa, pe o scena de mari dimensiuni, cu unul dintre cele mai performante sisteme de sonorizare din România.

Concertele vor fi prezentate de matinalii de la Kiss FM, Sergiu şi Andrei. “Suntem pentru prima data prezenti in Constanta cu proiectul Summer Live Concerts, am urmarit evolutia Pietei Ovidiu si credem ca este cea mai buna locatie pentru artistii, trupele si vedetele ce vor urca pe scena Summerkiss in cele patru concerte live din aceasta vara.

Daca in primele doua concerte veti cunoaste deja artistii preferati ce vor concerta, in al 3-lea si al 4-lea concert ii vom intreba pe ascultatorii Kiss FM, pe constanteni si pe turisti, ce artisti sau trupe din Romania ar dori sa asculte live pe scena din Piata Ovidiu. Va promitem un show muzical in premiera pentru Constanta si chiar la nivel national“, au declarat Sergiu si Andrei.

Programul Concertelor Live in Piata Ovidiu:

Live Concerts Summerkiss 23 iulie, ora 20:00 – 23:00

Smiley
Adi Sana Akcent
Alex Velea
Feli Cabron band
Mihail

Live Concerts Summerkiss 30 iulie, ora 20:00-23:00

Carla’s Dreams
Delia
Alina Eremia
Lora
Grasu XXL
Gues Who

Pentru urmatoarele doua concerte de pe 6 august si 13 august, publicul va alege trupele si artistii ce vor concerta live in Piata Ovidiu.

Evenimentul este organizat de Kiss FM, Asociatia Descopera Constanta, MaxiM City Management si Alpha Sound.

13729200_1179575968760743_6091197545622390336_n

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?