ACASA » CONCERTE » Concert GHEORGHE ZAMFIR şi orchestra MAGICA, pe scena Harlequin

Concert GHEORGHE ZAMFIR şi orchestra MAGICA, pe scena Harlequin

CONCERTE CONSTANTA. Unul dintre cei mai apreciaţi artişti români, cu un talent apreciat la nivel mondial, revine la Constanţa. Restaurant Harlequin Mamaia și Evenimente Constanta prezintă un extraordinar GHEORGHE ZAMFIR și orchestra MAGICA, condusă de Marin Alexandru, dirijor al ansamblului Ciocârlia.

O experienţă muzicală unică, în doua reprize, în care maestrul naiului Gheorghe Zamfir va interpreta cele mai cunoscute melodii printre care și piesa ce l-a consacrat pe întreg mapamondul, Lonely Shepherd.

Exprimându-se artistic printr-un instrument aproape uitat (naiul, numit și fluierul lui Pan), reușește să cucerească aplauzele întregii planete. Modifică forma, construcția și tehnica naiului, lărgindu-i considerabil paleta de interpretare. Introduce naiul în toate stilurile și genurile muzicale, revoluționând sunetul la scară universală și aducând naiul în atenția publicului modern.

Gheorghe Zamfir a compus peste 300 de lucrări în stil folcloric, cameral, coral, vocal, instrumental și simfonic.

Afis-Gheorghe-Zamfir-2016Joi, 4 AUGUST, ORA 21.30

Rezervări la 0766 400 181

Prețul unui bilet este 65 lei

Rezervarea telefonică este valabilă maximum 24 de ore, timp în care biletele se achizitionează de la restaurant Harlequin între orele 11.00 – 22.00. Participanții la eveniment sunt rugați să sosească la restaurant la ora 20.30, pentru ca evenimentul să se desfașoare în condiții optime. După ora 20.30 rezervarea expiră.

Eveniment susținut de: Magic FM, Maritimo, X-printing, Cuget Liber, Telegraf, Constanta News

Organizat de evenimente-constanta.ro

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?