ACASA » CALENDAR » Concert extraordinar Maria Raducanu si Sorin Terinte in Cafe d’Art

Un eveniment pe care nu trebuie sa il ratezi daca esti satul de aceleasi ritmuri si muzica de factura comerciala ce te inconjoara. Maria Raducanu si Sorin Terinte, pentru prima data impreuna pe o scena la Constanta. 

Pizza Evo

“Având una dintre cele mai speciale voci din lume, Maria Răducanu combină bocetele româneşti cu fado-ul portughez, cu blues-ul şi cu improvizaţia pentru a da viaţă unei muzici pure, extrem de emoţionante şi care îţi merge direct la inimă.” Acestea sunt cuvintele de pe site-ul casei de discuri new-yorkeze Tzadik, ce apartine faimosului jazzman John Zorn, unde Maria Raducanu si-a lansat in toamna lui 2010 primul album american – “Ziori”, ce contine 11 piese cantate in limba romana.

O revelatie a muzicii jazz, pianistul Sorin Terinte este membrul al companiei Universal Jazz din Marea Britanie, încă din 2001.

Vino la concertul extraordinar Maria Raducanu si Sorin Terinte (pian) sa asculti folclor balcanic, romante interbelice, tango, fado, blues & more. Duminica, 1 aprilie, ora 20.00 in Cafe D’Art Scena. Rezervari la 0766400181 sau 0720778613. Un bilet costa 35 de lei.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?