ACASA » CALENDAR » Concert EAST ROOTS in Phoenix

Trupa East Roots vine la Constanta pentru un concert din cadrul turneului de promovare a albumului ‘From the East to the West’. Cu un sound nou pentru Romania, un mix de drum&bass, reggae, ska si dancehall cu pasaje de sitar (instrument traditional oriental) sau nai, East Roots imbina genuri care au mai fost abordate separat, dar niciodata intr-o singura piesa.

Pizza Evo

Concertul va avea loc vineri, 27 aprilie, incepand cu ora 21.30, in Club Phoenix. Pretul unui bilet este 15 lei.

Trupa East Roots, din Bucureşti, a fost înfiinţată în 2009. Cu experienţă în genuri muzicale foarte diferite, care variază de la jazz şi muzică clasică la dub şi rock, membrii trupei au reuşit sa creeze conceptul East Roots.

East Roots înseamnă Bogdan Filipeanu (Mistah B) – voce, Mihai Para – baterie, Laur Iftene – bas şi sitar, Mihai Stănescu – clape, Cristian Scurtu – chitară şi Adelin Dragu – percuţie şi nai, fiecare aducând o abordare diferită ca stil muzical. Mesajul pe care cei patru artişti îl transmit este unul pozitiv şi pacifist, cu energie şi un sound exploziv, care face ca de fiecare dată la concertele lor atmosfera să fie extraordinară.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?