ACASA » CONCERTE » Concert DESANT si lansarea de albumului “Vulpea Desertului”, in Phoenix

Concert DESANT si lansarea de albumului “Vulpea Desertului”, in Phoenix

CONCERTE CONSTANTA. Trupa DESANT revine la Constanta pentru un concert de exceptie ce marcheaza lansarea unui nou album: Vulpea Desertului! Dupa aproximativ doi ani de la aparitia materialului de debut “Joc de Noroc”, timisorenii de la DESANT lanseaza cel de-al doilea material discografic, intitulat “Vulpea Desertului”, produs de Desant Factory cu sustinerea Kathrein Romania. Albumul contine 14 piese si, urmand directia primului material, este editat in format DigiPak.

Pizza Evo

Spre deosebire de primul material, unde Rusty – mascota formatiei- are rolul de „stapan al jocurilor” de noroc si nu numai, de aceasta data el intruchipeaza „Vulpea Desertului” intr-un mod metaforic, ce reprezinta de fapt omul modern care vrea, nu vrea, trebuie sa se metamorfozeze zilnic, aliniindu-se si adaptadu-se la un cotidian si o societate care se afla intr-o continuă ”deșertificare”.

Membrii formatiei sunt endorseri in România la unele din cele mai renumite companii producatoare de instrumente muzicale din lume – Warwick, Istanbul Mehmet Cymbals si InTune GP Guitar Picks.

12049484_913398342068477_4531507244623120500_nAlex Anka – Voce
Tiberiu Saulescu – Chitara
Alin Achim – Bas
Mihai Dobrescu – Tobe
Rusty – Pilot

La club Phoenix, vineri, 30 octombrie, de la ora 21.30, vino la concertul de lansare a albumului “Vulpea Desertului“, semnat DESANT.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?