ACASA » CONCERTE » “Concert de pranz”. Folk si percutie traditionala, la Muzeul de Arta

“Concert de pranz”. Folk si percutie traditionala, la Muzeul de Arta

CONCERTE CONSTANTA. Muzeul de Arta din Constanta va invita la un eveniment in premiera: intalnirea dintre doi mari artisti, Mariana Butnaru, folkist si Jean-Baptiste Odobestianu, facilitator al metodei drumming (percutie traditionala folosita in educatie si terapie).

Pizza Evo

Sambata, 16 aprilie, incepand cu ora 11.00, vei avea parte de doua ore de experienta muzicala de calitate, pentru minte si inima.

Te vei relaxa si te vei incarca cu energie pozitiva, dupa o saptamana stressanta. Vei putea deveni sustinator al proiectului nostru, de multiplicare a acestor momente in scolile si liceele constantene.

Nu rata un moment cultural autentic, intr-un oras despre care se spune ca gazduieste prea rar evenimente culturale de calitate. Vino sa afli povestea instrumentelor de percutie si evadeaza din rutina cu ajutorul lor.

Intrare: 20 lei

Eveniment organizat de Asociatia pentru promovarea educatiei creativ-ecologice si abilitatilor inovative sub genericul “Sense of Music” – proiect educationat cu scop de a aduce educatia nonformala prin drumming in scolile si liceele constantene.”

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?