ACASA » CALENDAR » Concert de COLINDE si CORALE de Craciun

O seara speciala de colinde in care mai multe voci se vor armoniza pentru a-ti crea acea stare deosebita pe care numai in pragul sarbatorilor de Craciun o poti avea.

Vino joi, 22 decembrie, incepand cu ora 19.00, la sala clubului SNC pentru programul de Colinde si Corale de Craciun sustinut de grupul Revelatio.

Grupul vocal a fost infiintat in toamna acestui an, iar membrii lui isi doresc sa descopere in fata publicului latura cea mai importanta a sarbatorii Craciunului umbrita cu trecerea timpului. Din componenta Relevatio fac parte absolventi ai facultatatii de arte, masteranzi, profesori de muzica cat si simpli iubitori de frumos al artei corale.

Din program nu vor lipsi colinde precum: Mos Craciun, Astazi s-a nacut Hristos, Pe la casele  bogate, Instrumental – Grace music, Withe Christmas – Solist Silviu Dumitrascu, Noapte-adanca s-a lasat, Mare taina, Sa fie bucurie (interpretare Cor si Pian) sau chiar Aleluia – Fragment din Exultate Jubilate de W.A.Mozart.

Pretul unui bilet este de numai 10 lei. Informatii suplimentare si rezervari se pot face la 0744 498 491 sau 0720 045 987

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?