ACASA » CONCERTE » Concert cu VUNK și ALINA EREMIA la VIVO! Constanța

Concert cu VUNK și ALINA EREMIA la VIVO! Constanța

CONCERTE. CONSTANȚA. Timp de 3 zile, vizitatorii VIVO! vor avea parte de o serie de experienţe inedite, dar şi de un super-concert VUNK și ALINA EREMIA.
Vineri, 5 octombrie, începând cu ora 15:00, până la ora 20:00 veți avea ocazia să dirijați ORCHESTRA DE STICLĂ. Zeci de pahare vor dezvălui în mii de sunete posibile, o altfel de muzică, nemaiauzită. Orchestra de sticlă rămâne în VIVO! tot weekend-ul, sâmbătă, 15:00-18:00, iar duminică între 14:00-19:00.
Sâmbătă, 6 octombrie, în ziua marii aniversări, VIVO! se va transforma într-un tărâm fantastic, unic în Constanța, în care personaje inedite vor fi întâlnite la tot pasul.
Începând cu ora 15:00 îşi fac intrarea URIAŞII, care jonglează pe monociclu, fac improvizaţie la înalţime şi sunt dornici să distreze pe oricine le iese în cale. Vor urma OMUL PASĂRE și ZÂNA ZÂNELOR care vin cu o maşină de făcut baloane. Apoi poţi afla secretele ALCHIMISTULUI, ale cărui specialităţi sunt magia şi experimentele ştiinţifice. Mai mult, poţi intra în jocul CAVALERULUI FUMULUI, care face din fum tot ceea ce îşi doreşte.
Surpriza serii constă într-un super-concert susţinut de ALINA EREMIA, de la ora 18:00 şi trupa VUNK de la ora 19:00.
Atmosfera va fi completată de BALERINELE LUMINOASE, care îşi schimbă culoarea costumelor când dansează, dar și de BUFONII REGALI. Îi poţi admira între orele 19:00 şi 21:00. Nu rata la ora 18:45 Show-ul de Lumini și Artificiile de la ora 20:00!
Şi dacă după toate acestea te simţi obosit, între ora 20:00 şi ora 22:00, te poţi relaxa în mall cu un cocktail non-alcoolic, ascultând ritmurile fabuloase ale unui DJ de poveste.
Ai toate motivele să fii alături de VIVO! Constanța la aniversarea celor 7 ani de senzație !

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?