ACASA » CONCERTE » Concert cu trupa COCO la Teatrul de Vara Jupiter

Concert cu trupa COCO la Teatrul de Vara Jupiter

CONCERTE LITORAL. Trupa COCO revine pe litoral, de data aceasta intr-un concert in premiera la Teatrul de Vara din Jupiter!

Dupa o perioada de 10 ani petrecuti la formatia Compact, unde a avut un rol important la renasterea formatiei, Adrian “Coco” Tinca s-a hotarat sa paraseasca formatia si sa inceapa un nou proiect muzical.

Adrian s-a decis sa-si infiinteze la Brasov formatia de muzica rock trupa “Coco” alaturi de Robert Risteiu (tobe), Gabriel Voicu (chitara solo) si Monel Puia (clape).

In luna martie 2014, trupa Coco lanseaza pe Youtube primul cantec care se numeste “Raspuns” – muzica si versuri Adrian Coco Tinca si spre surprinderea membrilor formatiei, in prima zi de la postare aduna peste 5.000 de vizualizari.

Primul album muzical a aparut in octombrie 2014 si se numeste “Invingator”. La finalul anului 2015 formatia a adunat peste 50 de concerte.

Muzica trupei “Coco” este difuzata pe radiourile nationale si internationale (comunitatiile romanesti). In topul celor mai bune cantece in anul 2015 la emisiunea “Psihologul Muzical”, cantecul “Mi-e dor de tine” s-a clasat pe locul 6 din 100 de piese.

Anul 2016 incepe cu un Turneu National de promovare al discului “Invingator” si a cantecelor noi: “Ploaia”, “Pentru Prieteni” si “O viata cu tine”.

cocoMiercuri, 6 iulie, de la ora 21.00, la Teatrul de Vara Jupiter

Pret bilet: 30 de lei

Biletele pot fi cumparate online, click AICI, sau de la casa de bilete a teatrului.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?