ACASA » CONCERTE » Concert CARITABIL, Zdob şi Zdub, la Fratelli

Concert CARITABIL, Zdob şi Zdub, la Fratelli

CONCERTE CONSTANTA. Campania Music for Autism continuă la Constanţa, cu un nou concert în care trupa Zdob şi Zdub urcă pe scena din clubul Fratelli pentru un show de excepţie!

Desi nu mai necesita nicio introducere, in cateva cuvinte, Zdob și Zdub, formatie de rock alternativ din Republica Moldova, a luat nastere în 1994 la initiativa unui grup de prieteni, iar astazi se bucura de milioane de fani in toata lumea.

Palmaresul trupei include atat participarea la doua editii Eurovision, cat si participari in concerte cu formatii si artisti de renume mondial, precum Red Hot Chili Peppers, Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Biohazard, Rollins Band, Rage Against The Machine, Soulfly, The Garbage, Fun Lovin’ Criminals, Linkin Park etc.

Dupa seria de proiecte de succes derulate inca din 2012, campania “Music for Autism” isi propune strangerea de fonduri din vanzarea de bilete la concerte cu artisti de renume, pentru amenjarea unei sali de muzica pentru copii cu dizabilitati din Centrele Scolare pentru Educatie Incluziva din Constanta.

Duminica, 19 noiembrie, ora 20:00, sunteţi aşteptaţi la concertul caritabil sustinut de Zdob si Zdub in Fratelli Constanta!

Pret bilet: 50 lei
Biletele pot fi achizitionate la intrarea in club in seara evenimentului

Acces 18+
Rezervari: 0725 510 000 || 0754 510 000

zdob si zdub caritabi;

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?