ACASA » CONCERTE » Concert caritabil SARMALELE RECI, la Doors

Concert caritabil SARMALELE RECI, la Doors

CONCERTE CONSTANTA. Cunoscuta trupă Sarmalele Reci te invită la un eveniment de excepție organizat în Doors Club, în cadrul campaniei “Music for Autism“.  O seară de muzică cu un amestec original şi eclectic de rock’n’roll, funk, jazz şi folclor.

Trupa Sarmalele Reci are una dintre cele mai constante prezenţe pe scena muzicală românească şi este un proiect artistic de calitate, bazat pe creativitate, inovaţie, energie şi tonus al vieţii. Pe parcursul carierei au beneficiat de recunoaşterea din partea revistelor muzicale şi a mass mediei.

În anul 2007, Sarmalele Reci au primit premiul „Actualitatea Muzicală” pentru 14 ani de succese în muzica rock. Versurile lor, scrise cu artă şi forţă în limba română, sunt considerate drept cele mai originale şi mai emblematice pentru societatea românească post `90.

Componenţa actuală: Zoltán András (voce, kybds.), Emil Viciu (ch.), Gabriel Drăgan (drms.), Mircea László Horváth (kybds), Vladimir Săteanu (bas).

Discografie: Ţara te vrea prost (1995) ; Aurolac (1996); Bucate alese (1998); Răpirea din Serai (1999); Maniac (2001), Vaca (2003), O seară la operetă (2007), Haos.ro (2012)

sarmalele reciAlătură-te Campaniei “Music for Autism”, duminică, 14 mai, ORA 20.00, la concertul Sarmalele Reci!

Prețul unui bilet este 40 de lei.

Biletele se pot achiziționa de la sediul clubului Doors de pe strada Traian, nr. 68A Constanţa, începând cu data de 8 mai.

Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22

Music for Autism, un proiect început în 2012, cu scopul de a sprijini copiii cu autism și alte dizabilități, care s-a bucurat încă de la început de succes devenind astfel proiectul umanitar pe poziție fruntașă cu reușite nenumărate.

Fondurile strânse timp de 3 ani au ajutat la realizarea unui mini-laborator de cofetărie-patiserie pentru integrarea socio-profesională a tinerilor cu dizabilităţi din cadrul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Albatros” Constanţa, la realizarea unei săli de stimulare senzorială in Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Maria Montessori” Constanta şi la susţinerea unor terapii prin hipoterapie – Asociaţia de Terapii Suportive Hipoterapia. Scopul Campaniei ” Music for Autism” este de a realiza o sală de muzică pentru copiii cu dizabilităţi din Centrele Şcolare pentru Educaţie Incluzivă din Constanţa.

Mai multe detalii găsiţi pe pagina oficială de Facebook Music For Autism

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?