ACASA » CONCERTE » Concert CARITABIL, Music for Autism, cu Mircea Vintila

Concert CARITABIL, Music for Autism, cu Mircea Vintila

CONCERTE CONSTANTA. Proiectul caritabil Music for Autism continua si in 2016 la Constanta cu o serie de concerte ce aduc in fata publicului pe unii dintre cei mai apreciati artisti din Romania. Club Doors Constanta va invita la o seara de folk cu inegalabilul Mircea Vintila.

Duminica 21 februarie, de la ora 20.30, esti asteptat la o seara plina de muzica buna, melodii ce ne vin in minte la tot pasul si buna-dispozitie. “Miruna”, “Popa Nan”, “Hanul lui Manuc”, “Adio, deci pe curand”, „Peste rabdari”, “Musette” sunt numai cateva dintre cantecele ce va vor rapi un zambet sau un gand nostalgic.

REZERVARI: 0763 661 622
Pret bilet: 35 lei

Music for Autism este un proiect inceput in 2012 cu scopul de a sprijini copii cu autism si alte dizabilitati, care s-a bucurat inca de la inceput de succes devenind astfel proiectul umanitar pe pozitie fruntasa cu reusite nenumarate.

12647165_780070788787799_5084178959966235806_nFondurile stranse timp de 3 ani au ajutat la realizarea unui mini-laborator de cofetarie-patiserie pentru integrarea socio-profesionala a tinerilor cu dizabilitati din cadrul Centrului Scolar pentru Educaţie Incluziva “Albatros” Constanta, la realizarea unei sali de stimulare senzoriala in Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva “Maria Montessori” Constanta si la sustinerea unor terapii prin hipoterapie Asociatia de Terapii Suportive Hipoterapia.

Scopul viitor al Campaniei “Music for Autism” este de a realiza o sala de muzica pentru copiii cu dizabilitati din Centrele Scolare pentru Educatie Incluziva din Constanta.

Facebook: Music for Autism

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?