ACASA » CONCERTE » Concert Caritabil. MIRCEA BANICIU, Music for Autism

Concert Caritabil. MIRCEA BANICIU, Music for Autism

18105_811210828955593_3552595039986915358_nCampania umanitara „Music for Autism“ revine la Constanta. Mircea Baniciu va sustine un concert caritabil, ce are ca scop strangerea de fonduri pentru dezvoltarea centrului Albatros, destinat copiilor cu autism şi alte tulburări asociate acestei boli.

Daca vrei sa ajuti si totodata sa ai parte de un concert de exceptie sustinut de inegalabilul Mircea Baniciu, vino joi, 19 martie, incepand cu ora 21.00, la El Comandante.

Un bilet costa 30 de lei.

In anul 2004, Mircea Baniciu a fost distins cu Ordinul Meritul Cultural in grad de Cavaler, categoria B – „Muzică”, pentru contributiile deosebite in activitatea artistica si culturala din Romania, iar in 2008, artistul a lansat pe piata primul volum al colectiei „Best of Mircea Baniciu“, numit „Esarfa“.  Colectia cuprinde cele mai bune balade compuse si interpretate de Baniciu, printre care se numara melodiile „Esarfa in dar“, „Daca ai ghici“, „Scrisoare de bun ramas“, „Amintire“.

Prima ediţie a campaniei “Music for Autism” s-a desfasurat in perioada octombrie 2012 – mai 2013 si s-a bucurat de un success neaşteptat, datorat numarului mare de artisti deschisi catre aceasta colaborare si publicului extrem de receptiv. Astfel, copiii autisti din Constanta au fost sprijiniti de artisti si trupe precum: Mihai Margineanu, Vama, White Nights Band,  Timpuri Noi, Florin Chilian,  Vita de Vie, White Walls, Desant si Ada Milea, Berti Barbera si multi altii.

Deoarece Campania “Music for Autism” s-a dovedit a fi de success in prima editie, organizatorii au decis sa continue acest proiect cu scopul de a implementa noi programe pentru copiii cu cerinte educationale speciale, extinzand aceasta campanie asupra copiilor cu diverse dizabilitati din Constanta.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?