ACASA » CALENDAR » Concert CARITABIL MARA & Kult Studio Artists în Club Doors

senzorMara & Kult Studio Artist – electro-jazzy performance. Mara este o prezenta unica in peisajul muzical romanesc, cu un mesaj profund si o muzica originala, o voce cu “trademark”, cum nu multi artisti se pot lauda.

ElectroFairytales este povestea celui mai nou album MARA – In Love With Love – transpusa pe beat-uri club, deep house, electro, post dub – alaturi de Paul Ilea (dj, electronics) Sasha Negara (clarinet,percussion) & Melak (percussion, fx).

Experimentând, din punct de vedere stilistic o zonă vastă de sound și concept, Mara & KSA îmbină instrumentele acustice cu elemente electronice, tradiționalul cu experimentalul generand un spațiu muzical complex si original.

Kult Studio Artists au cantat pe aceeasi scena cu The Prodigy, Chase&Status, Korn, Faithless, Kylie Minogue, Chicane, Bonobo,Genesis, Kelly Rowland,Scorpions,Damian Draghici etc.

Eveniment caritabil organizat de A.N.C.A. Total Dance Center si Club Doors.

Pret bilet 20 Ron

Obiectivul principal al acestui eveniment este acela de a finanta campania caritabila “Daruieste Bucurie” ed. a II-a dedicata copiilor din centrele de plasament ale Constantei.

Asociatia Nationala Cultural-Artistica Total Dance Center este o organizatie umanitara, neguvernamentala, apolitica si non-profit, avand ca misiune ocrotirea copiilor orfani ai Constantei prin programe educationale, asistenta sociala, asistenta medicală şi juridică, activităţi de recreere şi socializare, activităţi de informare, acţiuni şi măsuri de conştientizare şi sensibilizare socială, cât şi înfiinţarea de servicii sociale, pentru şi în sprijinul comunităţii.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?