ACASA » CONCERTE » Concert CARITABIL, LOREDANA! Music for autism

Concert CARITABIL, LOREDANA! Music for autism

CONCERT LOREDANA. Una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicala romaneasca, Loredana Groza, revine la Constanta pentru a susţine un concert caritabil. Constantenii sunt incurajati sa se alature Campaniei Music for Autism, un proiect inceput in 2012.

Pizza Evo

In aceeasi seara va urca pe scena si inegalabilul Mihai Margineanu. Fondurile stranse in urma acestui concert vor contribui la realizarea unui mini-laborator de cofetarie-patiserie pentru integrarea socio-profesionala a tinerilor cu dizabilitati din cadrul Centrului Scolar pentru Educaţie Incluzivă „Albatros” Constanta, dar si pentru sustinerea unor terapii prin hipoterapie Asociatia de Terapii Suportive Hipoterapia.

loredana_grozaConcertul va avea loc marti, 16 iunie, de la ora 21.30, in Café del Mar Mamaia.

Loredana Groza s-a nascut la Onesti si a devenit pasionata de muzică de mic copil. La 16 ani, a participat la Festivalul de Muzica Usoara de la Mamaia, unde a fost cea mai tanara participanta. In decursul carierei, a lansat numeroase albume, iar dintre hit-urile ei amintim „Buna seara, iubito”, „Extravangaza”, „Le-le”, „Zig-Zag”, „Apa”, „Ochii din vis” si cel mai recent hit lansat, „Nu ştiu cine esti”.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?