ACASA » CALENDAR » Concert Caritabil. Kids 4 Kids of Rock – Reloaded

Kids4kidsofrock_27iun1014_fbVineri seara ora 20.00, te invitam in Clubul Doors din Constanta, sa petreci cu noi o seara de pop-rock ! “Kids 4 Kids of Rock” este un concert realizat de adolescenti pentru adolescenti si pentru toti iubitorii de muzica rock.

Vor canta pentru tine atat band-uri cat si tineri solisti apartinand de Colegiul National de Arte Regina Maria, School of Music, eMenTi Star Academy si High-School Band. Pretul unui bilet este de 20lei. Concertul are ca scop sustinerea campaniei “Daruieste Bucurie”

Eveniment caritabil organizat de A.N.C.A. Total Dance Center si Club Doors.
Strada Traian 68A, Constanta.

Pret: 20Ron

In cadrul evenimentelor vor fi organizate tombole cu premii creative. Participarea se face prin donarea unei sume de 5Ron si prin completarea talonului de participare, persoanele inscrise putand sa castige prin tragere la sorti cursuri de dans, abonamente duble pentru zumba si multe altele.

Obiectivul principal al acestui eveniment este acela de a finanta campania caritabila “Daruieste Bucurie” ed. a II-a dedicata copiilor din centrele de plasament ale Constantei.

Asociatia Nationala Cultural-Artistica Total Dance Center este o organizatie umanitara, neguvernamentala, apolitica si non-profit, avand ca misiune ocrotirea copiilor orfani ai Constantei prin programe educationale, asistenta sociala, asistenta medicală şi juridică, activităţi de recreere şi socializare, activităţi de informare, acţiuni şi măsuri de conştientizare şi sensibilizare socială, cât şi înfiinţarea de servicii sociale, pentru şi în sprijinul comunităţii.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?