ACASA » CONCERTE » Concert caritabil. DANIEL IANCU, MARIUS BATU, VALI PETCU si MARIANA BUTNARU

Concert caritabil. DANIEL IANCU, MARIUS BATU, VALI PETCU si MARIANA BUTNARU

CONCERTE CONSTANTA. Campania caritabila Music for Autism continua la Constanta. De data aceasta, patru nume celebre din lumea folk-ului se reunesc pe scena clubului Phoenix pentru un super-concert!

Pizza Evo

Vino sa ii vezi live pe Marius Batu, Daniel Iancu, Mariana Butnaru si Vali Petcu intr-un concert destinat strangerii de fonduri pentru copiii diagnosticati cu autism.

Sambata, 27 februarie, de la ora 21.30, in Club Phoenix Constanta.

Pret bilet: 35 lei

Un spectacol cu surprize!

12741888_983501001724877_8590474976207447724_nMusic for Autism este un proiect inceput in 2012 cu scopul de a sprijini copii cu autism si alte dizabilitati, care s-a bucurat inca de la inceput de succes devenind astfel proiectul umanitar pe pozitie fruntasa cu reusite nenumarate.

Fondurile stranse timp de 3 ani au ajutat la realizarea unui mini-laborator de cofetarie-patiserie pentru integrarea socio-profesionala a tinerilor cu dizabilitati din cadrul Centrului Scolar pentru Educaţie Incluziva “Albatros” Constanta, la realizarea unei sali de stimulare senzoriala in Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva “Maria Montessori” Constanta si la sustinerea unor terapii prin hipoterapie Asociatia de Terapii Suportive Hipoterapia.

Scopul viitor al Campaniei “Music for Autism” este de a realiza o sala de muzica pentru copiii cu dizabilitati din Centrele Scolare pentru Educatie Incluziva din Constanta.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?