ACASA » CONCERTE » Concert caritabil cu PROVINCIALII, la Phoenix

Concert caritabil cu PROVINCIALII, la Phoenix

CONCERTE CONSTANTA. Campania Music for Autism impreuna cu Constanta Altfel – Asociatia Civica “Pentru Constanta” va invita la un concert caritabil sustinut de trupa Provincialii, sambata 19 martie 2016, ora 21.30, in Club Phoenix Constanta.

Pizza Evo

Dupa 15 ani de activitate, trupa Provincialii are in palmares sute de concerte, sase albume, doua participari la Eurovision (locul 2 in selectia nationala), două premii la Mamaia (locul 1 la interpretare, locul 2 la creatie), participare la Cerbul de Aur.

Infiintata ca rod al frumoasei prietenii dintre Ionut Ungureanu (solistul trupei) si Eugen Radu (pianist), trupa si-a propus inca de la inceput sa faca muzica la un nivel cat mai inalt, neținând cont neapărat de tendintele modei din showbiz-ul autohton.

Repertoriul Provincialii variaza intre pop rock-ul autentic, in care se reflecta bine natura romantica a componentilor trupei, si etno pop rock, o directie abordata cu tot mai multa dedicare in ultima perioada, de cand trupa s-a extins, ajungand la o componenta stabila de 11 membri, la care se adauga colaboratori ce intervin in anumite concerte si la înregistrarile de studio.

Aranjamentele orchestrale premise de noua formula, dar si atasamentul real al membrilor trupei fata de traditie, au incurajat Provincialii sa construiasca un repertoriu bazat pe bucati muzicale din folclorul romanesc si international, pe care le reinterpreteaza in stil propriu, aducand-le in actualitate, fara a le pierde insa esenta.

12800117_989068964501414_9156582855204272587_nBiletul: 50 de lei
Rezervari la telefon: 0730 617 787

Music for Autism este un proiect inceput in 2012 cu scopul de a sprijini copii cu autism si alte dizabilitati, care s-a bucurat inca de la inceput de succes devenind astfel proiectul umanitar pe pozitie fruntasa cu reusite nenumarate.

Fondurile stranse timp de 3 ani au ajutat la realizarea unui mini-laborator de cofetarie-patiserie pentru integrarea socio-profesionala a tinerilor cu dizabilitati din cadrul Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva “Albatros” Constanta, la realizarea unei sali de stimulare senzoriala in Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva “Maria Montessori” Constanta si la sustinerea unor terapii prin hipoterapie Asociatia de Terapii Suportive Hipoterapia.

Scopul viitor al Campaniei “Music for Autism” este de a realiza o sala de muzica pentru copiii cu dizabilitati din Centrele Scolare pentru Educatie Incluziva din Constanta.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?