ACASA » CONCERTE » Concert CARITABIL cu MIHAIL, la Phoenix

Concert CARITABIL cu MIHAIL, la Phoenix

CONCERTE CONSTANTA. Campania MUSIC FOR AUTISM revine şi în această iarnă cu un concert inedit în care îl veţi putea asculta live pe MIHAIL, pe scena clubului Phoenix din Constanţa.

Mihail va prezenta publicului repertoriul său în întregime, un mozaic de elemente funk, blues, pop și rock alternativ. Tânărul basarabean și-a dedicat cei 25 de ani parcurși până acum picturii, fotografiei și design-ului grafic, însă pașii l-au îndrumat către muzică.

Succesul avea să îl cunoască prin hitul „Mă ucide ea” care a ajuns să fie difuzat pe toate posturile de radio și să adune peste 5 milioane de vizualizări în mediul online. Mai mult decât atât, Mihail și-a interpretat celebra piesă alături de o orchestră simfonică într-un concert susținut la Chișinău. Totodată, Mihail a impresionat și prin seria „Lookout Tower Acoustic Session” filmată în Turnul Pompierilor din Cluj Napoca, unde a interpretat 3 piese proprii nelansate până acum: „Noi ne privim”, „Let’s make love” și “Seara”.

Concert caritabil cu MIHAIL, duminică, 18 decembrie, de la ORA 21.00, la Club Phoenix.

Preţul unui bilet este 40 de lei.

concert-mihailÎn cadrul evenimentului va avea loc şi lansarea cărţii “Pierdută“, de Iulia Banagheorghe.

Scopul concertului este de a obţine fonduri pentru copiii diagnosticaţi cu autism, tulburări asociate sau dizabilităţi motorii, în vederea derulării unor programe speciale pentru aceştia.

Rezervări la: 0730 617 787

Music for Autism este un proiect inceput in 2012 cu scopul de a sprijini copii cu autism si alte dizabilitati, care s-a bucurat inca de la inceput de succes devenind astfel proiectul umanitar pe pozitie fruntasa cu reusite nenumarate.

Fondurile stranse au ajutat la realizarea unui mini-laborator de cofetarie-patiserie pentru integrarea socio-profesionala a tinerilor cu dizabilitati din cadrul Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva “Albatros” Constanta, la realizarea unei sali de stimulare senzoriala in Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva “Maria Montessori” Constanta si la sustinerea unor terapii prin hipoterapie Asociatia de Terapii Suportive Hipoterapia.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?