ACASA » CONCERTE » Concert caritabil! BUCOVINA şi BUCIUM, la Club Phoenix

Concert caritabil! BUCOVINA şi BUCIUM, la Club Phoenix

CONCERTE CONSTANTA. Cunoscuta trupă rock, Bucovina vine la Constanţa pentru un concert de excepţie, în scop caritabil, pe scena Clubului Phoenix.

Concertul face parte din campania “Music for Autism“.

În cei 16 ani de activitate, Bucovina a devenit una dintre cele mai apreciate trupe de metal din România. Formația din Iași a lansat până acum trei albume de studio, respectiv „Ceasul Aducerii-aminte” (2006), „Sub Stele” (2013) și „Nestrămutat” (2015). Trupa s-a făcut remarcată și pentru stilul său, o combinație interesantă de muzică românească tradițională și metal.

Moldovenii de la Bucovina îi vor avea ca invitaţi pe cei de la Bucium.

Bucium este o trupa romaneasca de folk, rock, ambiental, caracterizata prin folosirea a doua viori alaturi de chitara, bas, tobe, instrumente traditionale si voce. Din sfera progresivului, Bucium transpune traditii, ritmuri si credinte populare intr-o nota contemporana, cu un show care include proiectii multimedia, ceea ce face ca aparitia lor “live” sa fie asimilata unui adevarat act muzical cultural.

concert bucovina 2Acest eveniment va veni în sprijinul campaniei “Music for Autism”, ce are ca scop strângerea de fonduri pentru utilirea Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Albatros” din Constanţa.

Finanţarea obţinută în urma concertului va servi la utilarea unei săli de muzică, cât şi la achiziţionarea altor materiale necesare în terapiile ce vizează integrarea profesională şi socială. O altă parte a fondurilor strânse se vor direcţiona către Asociaţia de Terapii Suportive Hipoterapia – ce oferă terapie cu ajutorul cailor pentru copiii cu dizabilităţi.

Mai multe detalii se gasesc pe pagina oficială de Facebook Music For Autism

Sâmbătă, 18 FEBRUARIE, de la ORA 21.30, concert Bucovina cu invitaţii speciali, Bucium, la Phoenix!

Preţul unui bilet este 40 de lei.

Rezervările pot fi făcute la numărul: 0730 617 787

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?