ACASA » CONCERTE » Concert CARITABIL. APOLODOR, cu ADA MILEA, DORINA CHIRIAC şi RADU BÎNZARU

Concert CARITABIL. APOLODOR, cu ADA MILEA, DORINA CHIRIAC şi RADU BÎNZARU

CONCERTE CONSTANTA. Campania “Music for Autism” vă invită la un spectacol inedit, un concert după piesa lui Gellu Naum, “Apolodor“, la Club Phoenix.

Pizza Evo

Pe scenă vor urca şi inerpreta Ada Milea, Dorina Chiriac şi Radu Bînzaru. O fericită întâmplare muzicală, comică, literară, teatrală sau cum doriţi să o numiţi – de fapt artistică, în cel mai deplin înţeles al cuvântului.

Apolodor, un pinguin trist, suferind de dor, cu privirea lui tristă şi cu valijoara, cu notele muzicale care îi ieşeau din gâtlej, se angajează pe un drum care să-l ducă înapoi la familia sa. Ada Milea i-a dat consistenţă, glas, personalitate, tot ce îi trebuia, în fine, l-a scos exact acel Apolodor pe care îl ştim din copilarie şi pe care ni-l imaginasem dintotdeauna.

Dorina Chiriac a devenit Apolodor şi Radu Bînzaru a devenit Camila Suzi, tâlharul din Connecticut, căpitanul de vas, savantul, profesorul din Uruguay. Cei trei interpreţi vocali dau un recital plin de bun gust şi savoare, efervescent şi amuzant pana în panzele albe (ale corabiei capitanului Smith).

Concertul de SÂMBĂTĂ, 4 FEBRUARIE, de la ORA 21:30, în Club Phoenix, va veni în sprijinul campaniei “Music for Autism“, ce are ca scop strângerea de fonduri pentru utilirea Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Albatros” din Constanţa.

apolodor-concert

Pret bilet 45 lei

Rezervări: 0730 617 787

Mai multe detalii se gasesc pe pagina oficială de Facebook Music For Autism

Acest evenimen va veni în sprijinul campaniei “Music for Autism”, ce are ca scop strângerea de fonduri pentru utilirea Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Albatros” din Constanţa. Finanţarea obţinută în urma concertului va servi la utilarea unei săli de muzică, cât şi la achiziţionarea altor materiale necesare în terapiile ce vizează integrarea profesională şi socială. O altă parte a fondurilor strânse se vor direcţiona către Asociaţia de Terapii Suportive Hipoterapia – ce oferă terapie cu ajutorul cailor pentru copiii cu dizabilităţi.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?