ACASA » CALENDAR » Concert Byron in club Doors

Dupa primul concert din turneul de promovare a DVD-ului Live Underground, Byron revine la Constanta vineri, pe 9 noiembrie, in Club Doors. Baietii vor aduce cu ei cel mai nou single – Road Trip – si nu e exclus sa cante si alte piese de pe urmatorul album de studio.

Byron a inceput deja inregistrarile pentru urmatorul album, care va fi lansat in primavara anului viitor. Primul single de pe acesta este Road Trip, piesa care a fost compusa de catre Dan Byron in luna februarie 2012 in timpul unei competitii internationale pentru compozitori. Provocarea la care au luat parte cei inscrisi a fost sa compuna si sa inregistreze un album intreg (10 piese) in cea mai scurta luna din an, iar Dan a trecut cu brio de termenul limita. O mare parte din piesele compuse atunci vor putea fi auzite pe urmatorul album.

De asemenea, nu vor lipsi din program  piese de pe primele doua albume de studio, Forbidden Drama si A Kind of Alchemy (disponibile la download gratuit pe blogul trupei contra unui post pe Facebook sau Twitter) si  “vechi piese noi” de pe albumul de preluari si prelucrari Perfect.

Sunteti asteptati asadar,  vineri seara, pe 9 noiembrie, in Club Doors din Constanta (str. Traian, nr. 68A)  pentru un super-concert electric cu cei de la Byron!

Concertul va incepe de la ora 21:00. Pretul unui bilet este de 15 lei. Informatii suplimentare la numarul de telefon 0763 66 16 22.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?