ACASA » CONCERTE » Concert ARGATU’ in Doors Club

Concert ARGATU’ in Doors Club

CONCERTE CONSTANTA. Aragtu‘, unul dintre initiatorii proiectului Subcarpati, vine la Constanta pentru un super-concert in clubul Doors. Cel mai proaspat album Argatu’: Volumul III – si cel mai asteptat material de catre fani de pana acum – este un catalog de piese in care folclorul este mult mai bine fixat in sunet, a fost lansat pe 30 mai.

“Albumul difera de primele doua, in special prin maturitatea pe care o transmite, plus evolutia sunetului si claritatea acestora, dusa la un alt nivel. Volumul III este la un alt nivel.

Reprezinta un apogeu pe care l-am atins in materia de productie muzicala, mai multe genuri, combinatii foarte multe intre ritmuri: pe langa hip hop, glitch, electronic dub, drum and bass, veti gasi rock, breakbeat sau dancehall” – Argatu’

Argatu’ produce muzica de la 17 ani. Este student la UMF Iași, are 22 de ani si reprezinta cu cinste orașul Falticeni (judetul Suceava). Fiecare album al lui incearca sa aduca un element inovativ, o mică schimbare. De la album la album, calitatea soundului si tehnicile de productie s-au maturizat.

Vineri, 1 aprilie, Doors Club prezinta ARGATU‘.

Afterparty: NotSoCommonDJ

Preț intrare: 30 de lei.

Info si rezervari la tel.: 0763 66 16 22

Puteti asculta si downloada gratuit discografia Argatu’ de pe www.subcarpati.com

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?