ACASA » CONCERTE » Concert aniversar XX de ani VITA DE VIE pe scena clubului Doors

Concert aniversar XX de ani VITA DE VIE pe scena clubului Doors

CONCERTE CONSTANTA. Doors Club te asteapta la concertul aniversar XX de ani Vita de Vie. Doua decenii in care pasiunea pentru muzica a baietilor din trupa a reusit sa mentina Vita de Vie in topul preferințelor fanilor din tara si strainatate.

Pizza Evo

Avand opt materiale discografice la activ, Vita de Vie a devenit in cei douazeci de ani de activitate cea mai iubită trupa de rock alternativ din Romania.

In 1999, Vita de Vie da marea lovitura pe piata muzicala romaneasca odata cu lansarea albumului “Fenomental” si a videoclipului piesei “Basul si cu toba mare”, iar in 2000 este lansat videoclipul “Vino la mine”, cand Vita de Vie primeste premiul Otto pentru cea mai buna formatie, acordat de revista Bravo.

Albumul “Exxtra” este lansat in 2001, alaturi de videoclipurile „Sunetul mai tare” si „Liber”, cuprinzand colaborari cu Suie Paparude, Parazitii, Ganja si K-Gula. Un an mai tarziu, “Exxtra” primeste premiul UPFR pentru «Cel mai bun album alternativ», sunt lansate albumul “Doi” si videoclipul “Visare”, iar in 2003 apar videoclipurile “Varza” si “Totata”.

Dupa albumele “Egon”, “Fenomental” si “Fethish”, Vita de Vie lanseaza “Acustic”, un material ce cuprinde cele mai cunoscute piese ale trupei, reorchestrate intr-o maniera neobisnuita, mergand uneori pana la clasic, jazz sau bossanova.

VDV20ani_1200pxIn 2014, Vita de Vie a sarbatorit alaturi de fani implinirea a cincisprezece ani de la lansarea celui mai bine vandut album – “Fenomental” – printr-un turneu national ce s-a incheiat in octombrie cu un concert de proportii susținut la Arenele Romane, la care au participat peste 3000 de oameni.

In februarie 2016, sarbatoreste 20 de ani printr-un concert de exceptie la Arenele Romane pline ochi cu fani. Tot in februarie, #VdV lanseaza single-ul #InimiSurde.

Vino vineri, 18 martie, ora 21,oo, la Doors Club din Constanta pentru un concert de senzatie!

Pretul unui bilet este 30 de lei

Info si rezervari la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?