ACASA » CONCERTE » Concert aniversar ALTAR in Haven’s Hell

Trupa clujeana Altar implineste in acest an 20 de ani de activitate. Aceasta aniversare va fi sarbatorita in luna mai printr-un mini-turneu pe care Altar il va intreprinde in cateva orase din tara.
Astfel, pe 13 mai Altar va fi la Cluj-Napoca in Irish & Music Pub, pe 20 mai va concerta in club Rockstandt din Brasov,  pe 21 mai in Music Club din Bucuresti, iar pe 22 mai in Heaven’s Hell din Constanta.
Altar s-a infiintat in anul 1991 la Cluj-Napoca. Dupa cateva concerte sustinute pe plan local, formatia face prima “iesire” la Festivalul Samrock’91 unde obtine premiul de popularitate. Consacrarea pe plan national are loc la STUDFEST Timisoara’92, Altar fiind revelatia acestui festival.
Altar a avut ocazia de a canta in deschiderea unor nume sonore ale rock-ului mondial: Ian Gillan, Uriah Heep, Anathema, Kreator, Sepultura. In 1996, Altar este prima trupa romaneasca care are sansa sa evolueze pe scena mare a prestigiosului festival Sziget (Ungaria),  alaturi de Iggy Pop si Prodigy.
In cei 20 de ani de activitate, Altar  a lansat patru materiale discografice. Printre piesele cele populare ale celor de la Altar putem aminti: “Prison of Death”, “Manifest Yourself”, “Stop The Silence”, “Mum”, “Born Again”, “Atitudine”, “Nascut invingator”.
In prezent, Altar se afla in studio si inregistreaza un nou album, care se anunta a fi de departe cel mai complex si puternic produs al trupei de pana acum.  Altar inseamna: Andy Ghost (voce), Damian ( chitara, backing vocal), Levi (tobe, backing vocal), Teo Peter Jr. (bass, backing vocal).

Pizza Evo

 Biletul este 20 de lei. Rezervari la 0785626140. In deschidere vor canta  ROCK ‘ N GHENA.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?