ACASA » CONCERTE » Concert ALEXANDRA UŞURELU, la Harlequin Mamaia

Concert ALEXANDRA UŞURELU, la Harlequin Mamaia

CONCERTE CONSTANTA. Alexandra Ușurelu revine a doua oară anul acesta la Harlequin Mamaia, cu un nou concert spectaculos alături de band-ul ei. Alexandra Ușurelu este o prezență unică în peisajul muzical românesc prin felul său de a fi, cântecele cu versuri aparte și emoția pe care o emană la fiecare spectacol, transformând orice loc de concert într-un spațiu magic.

Alexandra Ușurelu este vocea caldă, curată și blândă, ce cântă despre oameni și emoții, nu despre lucruri și întâmplări, cu o sensibilitate aparte.

Albumul de debut al Alexandrei, “La capătul lumii“, a câștigat distincția “Cel mai bun album al anului 2015”, după ce a primit mai multe nominalizări din partea Societății Române de Radiodifuziune și s-a distribuit într-un an de la lansare în peste 10.000 de exemplare fizice și în format digital, fiind unul dintre cele mai bine vândute albume indie din România.

Cu peste 300 de concerte susținute în ultimii 3 ani, Alexandra Ușurelu a devenit rapid una dintre cele mai îndrăgite artiste independente. Alexandra este singurul artist român care a susținut două turnee în paralel în toată țara.

Unul dintre turneele naționale ale Alexandrei, turneul ”PUR”, a fost deschis prin concertul simfonic ”PUR”, ce s-a bucurat de un succes real, fiind desfășurat cu casa închisă în Sala Mare a Teatrului Național București.

În prezent, Alexandra pregătește lansarea primului său DVD filmat la concertul simfonic din Sala Mare a Teatrului Național, dar și lansarea celui de-al doilea album al său.

Afis-Alexandra-Usurelu-aug2016JOI, 18 AUGUST, începând cu ORA 21:00, la HARLEQUIN se vor auzi live toate cântecele de pe albumul “La capătul lumii”, dar și piese noi de pe următorul ei album.

Biletele costă 45 RON

Rezervări la 0766 400 181.
Vânzarea biletelor se va opri la atingerea limitei locurilor disponibile, astfel încât fiecare spectator să aibă locul său asigurat prin cumpărarea biletului.

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00.

Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.30 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: X-Printing, Cuget Liber, Maritimo, Magic FM, Constanta News si Telegraf

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?