ACASA » PROMO » Concert ALEXANDRA UŞURELU, la Harlequin Mamaia

Concert ALEXANDRA UŞURELU, la Harlequin Mamaia

CONCERTE CONSTANTA. Una dintre cele mai apreciate artiste independente din România, Alexandra Ușurelu revine la Constanţa pentru un concert de excepţie pe scena Harlequin Mamaia.

Pizza Evo

Fără artificii sau acțiuni agresive de promovare, Alexandra, tânăra artistă indie care a readus în ultimii ani bunul simț pe scenele de concert din România, a reușit ceva ce poate părea, în România acestor ani, doar o firavă și fantomatică speranță: să câștige aprecierea unui public ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol.

Albumul său de debut, “La capătul lumii“, a fost de trei ori nominalizat, la numai trei luni de la lansare, la Gala Premiilor Muzicale Radio România la categoriile “Cel mai bun debut”, “Cel mai bun duet” şi “Cel mai bun album”.

Alături de band-ul său, în spectacolul de la Constanța, Alexandra va prezenta şi piese de pe al doilea album al său, ce urmează a fi lansat în toamna lui 2017, dar și melodii cunoscute de iubitorii muzicii sale, de pe albumul de debut, “La capătul lumii”, într-o sonoritate complexă, acestea fiind orchestrate de Bobby Stoica.

Afis-Alexandra-Usurelu-iun2017VINERI, 16 iunie, de la ORA 21.00, vino la HARLEQUIN Mamaia pentru o experienţă muzicală unică, alături de Alexandra Uşurelu.

Rezervari la 0766 400 181, în intervalul orar 11.00 – 21.00

Preţ bilet: 45 lei

Rezervarea telefonică este valabilă maximum 48 de ore, timp în care biletele se achizitionează de la restaurant Harlequin, între orele 11.00 – 21.00.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime, recomnadăm prezența de la ora 20.00. Dupa ora 20.00 rezervarea expiră.

Organizat de evenimente-constanta.ro

Eveniment sustinut de: X-Printing, Magic FM, Constanta News, Telegraf, Cuget Liber si Vivo! Constanta, steluenache.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?