ACASA » CONCERTE » Concert AG WEINBERGER BAND, la Doors Club

Concert AG WEINBERGER BAND, la Doors Club

CONCERTE CONSTANTA. Un eveniment muzical de neratat pentru orice pasionat de blues şi jazz. Un concert de colecţie cu AG Weinberger, un artist de cea mai înaltă clasă care va împărtăși cu publicul o experiență muzicală de o forță şi expresivitate așa cum doar în marile săli de concerte internaționale se pot auzi.

Pizza Evo

AG Weinberger în formulă de band oferă o nouă dimensiune componistică şi stilistică repertoriului său, reunind piese de jazz, blues, soul, blues-rock într-un concert de colecţie, adevărate bijuterii muzicale pe care în România doar AG Weinberger le cântă.

Noua formulă de band, AG Weinberger, recrează în stil propriu un univers muzical de înaltă ţinută, piese din repertoriul lui Lionel Hampton, T-Bone Walker, The Fabulous Thunderbirds, Benny Golson, Charlie Parker sau selecția din compozitiile proprii sunt redimensionate şi filtrate muzical de către AG Weinberger în cel mai firesc spirit al libertăţii de creaţie, muzica sa emanând aceeaşi sensibilitate şi aceeaşi amprentă solară universului muzical abordat.

ag-weinbergerConsiderat de către critici „Mr. Blues al României”, iar de către B.B. King „un chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă”, AG Weinberger este singurul artist de blues şi jazz din România selectat pentru nominalizare la 7 categorii la Premiile Grammy, decorat cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler.

AG Weinberger îşi continuă misiunea sa cu acelaşi zel, cu aceeaşi pasiune şi credintă pentru a impune muzica bună în viaţa culturală din România.

DUMINICA, 20 NOIEMBRIE, de la ORA 20.30, la DOORS CLUB

Pret bilet: 50 lei

Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?