ACASA » CONCERTE » Concert ADA MILEA si BOBO BURLACIANU, la Phoenix! Eveniment caritabil

Concert ADA MILEA si BOBO BURLACIANU, la Phoenix! Eveniment caritabil

CONCERTE CONSTANTA. Un nou concert din campania Music for Autism aduce la Constanta, pe scena Phoenix, doua nume sonore ale muzicii de calitate din Romania.

Pizza Evo

Ada Milea si Bobo Burlacianu, membru al trupei Fara Zahar, doua figuri care s-au remarcat in peisajul muzical romanesc gratie versurilor de un umor inconfundabil, s-au intalnit pe aceeasi scena in urma cu mai multi ani, iar in prezent canta tot impreuna.

Ada i-a imprumutat lui Bobo chitara ei pentru un concert, pe vremea cand el si colegul de la Fara Zahar “erau saraci”, dupa care l-a chemat la o repetitie pentru a-i vedea indemanarea la instrumentul electric cu corzi.

In final, Bobo a lasat capitala Moldovei pentru Bucuresti, iar de atunci cantarile cu Ada s-au inmultit, ajungand sa se transforme in adevarate spectacole de teatru muzical.

Bobo insista sa nu se laude pe sine, asa ca o lauda pe Ada, despre care spune ca este “o supa primordiala din care se nasc mereu idei“, dupa cum a declarat el pentru Ziare.com. Si Ada il lauda pe el si spune ca are senzatia ca impreuna pot inventa la nesfarsit.

10175982_1009601145781529_1690953247182954463_nDuminica, 17 APRILIE, ora 21.00, vino la Club Phoenix sa vezi un spectacol inedit: Ada Milea si Bobo Burlacianu

Bilet: 40 de lei – EVENIMENT CU SCOP CARITABIL din campania “Music for Autism”

Rezervari si info la: 0730 617 787

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?