ACASA » CONCERTE » Concert 3 SUD EST & Live Band, la Phoenix

Concert 3 SUD EST & Live Band, la Phoenix

CONCERTE CONSTANTA. 3 Sud Est, una dintre cele mai cunoscute şi apreciate trupe pop-dance din România, vine la Club Phoenix cu un concert inedit.

Pizza Evo

Laurenţiu, Viorel şi Mihai vin însoţiţi de un band live şi vor interpreta cele mai cunoscute, dar şi cele mai noi piese din repertoriul lor.

La începutul anului 2015, trupa 3 Sud Est a fost desemnată “Artistul anului”, iar hitul “Emoții” – “Cea mai buna piesa pop”, în cadrul premiilor Radio România. De asemenea, Mihai, Laurențiu și Viorel au susținut un concert pe scena Sălii Palatului, unde au sărbătorit ziua femeii, cu o nouă formulă, cu band live, dansatori și backing vocals.

Piesele “Emoții“, “Liberi“, “Mai stai” au fost incluse în setlisturile show-urilor pe care 3 Sud Est le-a susținut atât în România, cât și în străinatate ( Republica Moldova, Marea Britanie, Canada).

3 Sud Est și-a început activitatea în 1998 și are în palmares cele mai importante premii ale industriei muzicale româneşti. Supranumiţi “Regii muzicii dance”, cei trei artiști au stabilit recorduri de vânzări în România: 800.000 de casete audio şi CD-uri vândute în toată ţara.

3seDiscul 3rei Sud Est (1998) a fost vândut în peste 200.000 de exemplare pe casetă audio şi în 6000 de exemplare pe CD, cifre uriașe pentru acea perioadă, greu de atins chiar și în prezent.

Sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 21:30, 3 Sud Est şi live band, la Club Phoenix

Preţul biletului: 50 de lei

Mai multe informaţii şi rezervări: 0730 617 787

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?