ACASA » ALTE EVENIMENTE » COMOARA POVESTILOR, spectacol interactiv pentru copii

Legenda spune ca demult, a existat o lume de poveste, in care toate erau randuite cu bucurie si cu sarbatoare!  Toate personajele din povesti traiau acolo, fericite si multumite, dansand si cantand de dimineata pana seara! Dar intr-o zi….ah, intr-o zi o vrajitoare le-a inchis pe toate in Turnul singuratatii! Ea era convinsa ca toate aceste personaje bune ascund o comoara pe care o impart copiilor.  Si ca de aceea printesele, printii, zanele si spiridusii buni sunt atat de indragiti. Inteleptii i-au spus vrajitoarei nauce, ca e adevart, exista o comoara, dar ca degeaba tine inchise personajele de poveste, pentru ca taina comorii o pot afla doar copiii cu inima curata!

Parinti si copii, va invitam sa gasim impreuna comoara povestilor si sa fim eroi si eroine cu stea in frunte! Pornim in cautarea comorii povestilor! Un spectacol interactiv, pentru copii! Poftiti la poveste, poftiti la comori!
Noua locatie a povestilor cu Trupa SUFLETEL va avea loc la Clubul ISIS din Strada Mircea cel Batran nr 102. Spectacolul are loc duminica, 12 februarie, de la ora 11.00 pana la 12.30. Pentru inscrieri sunati la 0766400181 sau 0720778613. Intrarea este 15 lei de persoana.
Eveniment sustinut de evenimente-constanta.ro, Magic FM, Expertissa Constanta, Club ISIS, Carturesti Constanta
Evenimente Constanta

Login

Lost your password?