ACASA » CALENDAR » Comedia “Un barbat si mai multe femei” la Harlequin

UnBarbatSMM WEBTeatrul de Arta Bucuresti prezinta la Constanta comedia Un barbat si mai multe femei de Leonid Zorin. Un spectacol plin de momente imprevizibile, picanterii si mult umor.

Un spectacol in regia lui Bogdan Husanu, cu Paula Chirila, actrita premiata cu ‘Cea mai buna actrita de comedie’ la Festivalul International de Teatru si Film ‘Hyperion’ 2006, si tanarul actor George Constantinescu.

Femeia este o fiinta necunoscuta barbatului, un mister pe care o minte logica nu-l poate rezolva. Femeia il poate innebuni pe barbat: cu iubirea, cu nerabdarea sau pur si simplu cu nervii.

Un barbat si mai multe femei – raiul pe pamant sau un iad autentic? Gavrunski, personajul masculin, cunoaste de-a lungul piesei femeia inger, femeia exaltata, femeia paznic, femeia autoritara, femeia disperata. O viata care devine brusc foarte imprevizibila.

Evenimentul are loc miercuri, 26 iunie, ora 20.00 la restaurant Harlequin din Mamaia. Piesa de teatru va incepe la ora 21.30 cand se insereaza. Pretul unui bilet este 30 de lei. Rezervarile se pot face la numarul 0766 400 181

Eveniment sustinut de Expertissa Constanta, Libraria Carturesti Constanta, Zile si Nopti, Pure Fitness, Maritimo si Magic FM.

Organizat de evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?