ACASA » CALENDAR » Comedia “Un barbat si mai multe femei” la Harlequin

Afis-Un-Barbat-WEBTeatrul de Arta Bucuresti prezinta la Constanta comedia Un barbat si mai multe femei de Leonid Zorin. Un spectacol plin de momente imprevizibile, picanterii si mult umor.

Pizza Evo

Un spectacol in regia lui Bogdan Husanu, cu Paula Chirila, actrita premiata cu ‘Cea mai buna actrita de comedie’ la Festivalul International de Teatru si Film ‘Hyperion’ 2006, si tanarul actor George Constantinescu.

Paula Chirila este o figura cunoscuta publicului larg de mai mult timp, ea a facut parte din grupurile de comedie Divertis, Distractis, iar in prezent este colega cu Cristina Cioran la emisiunea Draga mea prietena de pe Kanal D. Carisma si talentul Paulei Chirila au fost remarcate in cei 15 ani de cariera in actorie si televiziune fiind considerata o personalitate in continua ascensiune.

Femeia este o fiinta necunoscuta barbatului, un mister pe care o minte logica nu-l poate rezolva. Femeia il poate innebuni pe barbat: cu iubirea, cu nerabdarea sau pur si simplu cu nervii.

Un barbat si mai multe femei – raiul pe pamant sau un iad autentic? Gavrunski, personajul masculin, cunoaste de-a lungul piesei femeia inger, femeia exaltata, femeia paznic, femeia autoritara, femeia disperata. O viata care devine brusc foarte imprevizibila.

Evenimentul are loc duminica, 24 noiembrie, ora 21.00 la restaurant Harlequin din Mamaia.

Pretul unui bilet este 30 de lei. Rezervarile se pot face la numarul 0766 400 181

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de Expertissa Constanta, Libraria Carturesti Constanta, Zile si Nopti, Pure Fitness, Maritimo si Magic FM.

Organizat de evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?