ACASA » RECOMANDARI » Comedia: „Trăiește-ți Fanteziile“ vine la restaurant Harlequin

Comedia: „Trăiește-ți Fanteziile“ vine la restaurant Harlequin

Constănțenii sunt invitați la o comedie savuroasa, despre viața în doi: „Trăiește-ți Fanteziile“, la Harlequin Mamaia. Un cuplu, a cărui atracţie reciprocă s-a diminuat de-a lungul timpului, găseşte soluţia pentru resuscitare. Salvarea? Cartea doctorului Leopold Baumgartner: „Trăieşte-ţi fanteziile – o carte utilă pentru sănătate şi fericire“.

De aici se declanşează o comedie de situaţie plină de savoare şi dinamism, cu răsturnări surprinzătoare şi scene de un comic dezlănţuit, în cel mai clasic stil bulevardier, în care sunt implicaţi, pe lângă cuplul Cucu şi vecinul voyeur şi hoţul bolnav de ulcer, intrat în apartament.

”Trăieşte-ţi fanteziile”, adaptare dupa piesa lui John Tobias, este o satiră la adresa cărţilor motivaţionale. De exemplu: „Ce puteţi face pentru a avea o viaţă perfectă“… „Cum puteţi avea un cuplu perfect”… „Cum puteţi deveni o femeie perfectă”… sau „un bărbat perfect”… şi multe alte forme ale perfecţiunii pe care, cu siguranţă, nu le poate atinge nimeni niciodată.

“Nici o altă specie nu reuşeşte să complice treburile în ceea ce priveşte sexul cu atât de mult umor involuntar, cum o face specia umană, cu tabuurile, convenţiile şi inversările bărbat-femeie, cu nevoile sale de putere şi dragoste, mereu în conflict.” – John Tobias

Regia: Bogdan GAGU
Distributie: Adriana Gulutanu, Mihai Hurduc, George Ioan Hodor, Alexandru Iordache, Silvia Gagu

JOI, 24 ianuarie 2019, de la ORA 20.00, la Harlequin Mamaia.
Rezervări la 0766 400 181
Preţ bilet: 45 lei.

CONDITII DE PARTICIPARE:
Biletele se achită în maximum 24 h de la rezervare.
Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime participanții sunt rugați sa se prezinte la eveniment începând cu ora 19.00.
Mesele se ocupa in ordinea sosirii la eveniment.

PARTENERI: GOOD IDEA Media, X Printing, Magic FM Romania, VIVO Constanta, Cuget Liber Constanta.

Afis-Traieste-Fanteziile

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?