ACASA » TEATRU » Comedia Testosteron. O piesă dedicată publicului feminin

Comedia Testosteron. O piesă dedicată publicului feminin

TEATRU CONSTANTA. Teatrul de Stat Constanța prezintă premiera piesei Testosteron, în regia lui Traian Șoimu, ce are în distribuție șapte bărbați, ce se va juca în zilele de 2, 3 și 4 martie.

Pizza Evo

Comedia ste o adaptare după piesa de succes a scenaristului, regizorului şi producătorului polonez Andrzej Saramonowicz.

Cei șapte protagoniști cred că femeile sunt duşmanul lor principal, dar, de fapt, nu e unul care să nu le iubească până la Dumnezeu şi înapoi! Pe scenă vor urca: Marian Adochiței, Bogdan Caragea, Remus Archip, Andrei Cantaragiu, Andu Axente, Alexandru Medveghi și Adrian Dumitrescu.

Comedia-cult Testosteron a fost primită cu mare entuziasm, atât în Polonia, cât și în străinătate, fiind jucată pe scene din Marea Britanie, Turcia, Cehia, Bulgaria etc.

În 2007 piesa a fost ecranizată cu mare succes, având circa 1,4 milioane de spectatori și fiind prima dintr-o serie de comedii ce au înnoit paradigma umorului polonez în primul deceniu al mileniului 3.

Scenografia este semnată de timişoreanul Zsolt Fehérvári, iar asistent scenograf este Lăcrămioara Dumitrașcu, care a realizat şi grafica afişului. Muzica îi aparţine compozitorului constănţean Adrian Mihai, iar traducerea textului a fost realizată de Ioana Diaconu Mureșan.

Așadar, vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 19.00, doamnele și domnișoarele sunt așteptate la Teatrul de Stat pentru o alternativă la programele de striptease masculin: Testosteron!

Programul agentiei de bilete:
– Miercuri, joi, vineri: 10:00 – 14:00 / 16:00 – 20:00
– Sâmbătă, duminică: 12:00 – 20:00

Contact: +40 241.488.247 / +40 727.922.358

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?